Ångest. Eller inte. Jo. Eller.

Nu, ett sådant där seriöst inlägg. Eftersom ibland behöver man (jag) skriva av sig (mig). Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Men det här med examen. Det ska bli så underbart skönt att slippa plugga mer. Slippa denna asociala levnadsstil jag har då största delen av mina dagar spenderas hemma med plugg medan alla andra är ute och tjänar pengar. Jag vill också jobba. Nu. Jag har sådan tur att sommaren är säkrad. Kommer bli fantastiskt. Just nu känner jag det som 'Ge mig jobb, jag jobbar mer än gärna 24x7. Hela tiden, bara ge mig'. Det är det enda jag vill.

Men. Nu måste jag också ta mig i kragen och fixa ett jobb till hösten. Ångesten kryper över mig när jag inte riktigt vet om jag har jobb då eller inte. Jag vill så gärna, och egentligen är jag nästan säker på att jag har ett jobb då men jag måste ju börja söka nu. Var ska jag söka? Vad ska jag söka? Hur långt behöver man flytta? Behöver man flytta? Om jag behöver flytta måste jag hitta någonstans att bo. Ja, det är mycket nu, många frågor som cirkulerar i mitt huvud. Ibland, men bara ibland, önskar jag att man kunde få en liten blick in i hur framtiden kommer se ut.


Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

jag vill ha hatt :)

2010-05-31 @ 15:57:17
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Linda

Har du inte lärt dig vad "i princip" betyder?

2010-05-31 @ 16:11:24
URL: http://wlinda.blogg.se/
Postat av: Em

Jag får också ångest av osäkerhet, men har lärt mig att det ordnar sig. Det gör det alltid, men jag kan inte låta bli att oroa mig ändå. Lycka till!

2010-05-31 @ 16:17:09
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: SANDRA-EN BRA BLOGG

diggar hatten! =)

2010-05-31 @ 16:40:27
URL: http://saandraans.blogg.se/
Postat av: Emy

ohhhhhhhhhhhh vad götttttt på onsdag redan :)))

här måste jag vänta till fredag..aboooooo..

men jag längtar sååååååååååååååååååå.. hehee



GRATTIS!

kramkram

2010-05-31 @ 16:47:22
URL: http://emyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0