Valborgsfirande ändå.

God morgon.

Jo, det är melodikrysset nu, jag har inte glömt. Jag löser det samtidigt som jag skriver, så ni inte tror mina rutiner är ur balans.

Det blev lite Valborgsfirande igår ändå. Himla lugnt sådant men vi tittade på lillasyster när hon uppträdde cirkus. Hur ska man uttrycka det korrekt? Hon akroberade? Gjorde akrobata konster? Nåja, hon är en sån vig knastjej. Himla kul och titta på. Sen sköts det raketer och jag har nu kommit på mitt nya intresse. Att fotografera raketer. Det kan bli så häftiga bilder. Ni ska få smakprov på några bilder här under. Normalt fall avskyr jag raketer, på nyårsafton och sånt. Antagligen för det brukar vara struligt och rörigt under nyårsfiranden. Många som skjuter upp raketer från olika håll. Igår däremot var det en enda som sköt upp en hel radda med raketer ute på sjön, men bara där och det tyckte jag faktiskt var mysigt.














Kommentarer
Postat av: Em

Jag ogillar också raketer på nyårsafton, men kan njuta av det på avstånd och om jag känner mig "säker".

2010-05-01 @ 11:18:10
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: JENNY

http://download.cnet.com/CyberLink-YouCam/3000-2348_4-10764658.html



häftiga bilder btw! : D

2010-05-01 @ 11:35:19
URL: http://jennyjanssons.se
Postat av: Malin

Vilka haftiga bilder...! Haller annars med och tycker ofta att de ar stokiga och som hundagare sa tycker vi bara mest att de staller till det. Det ar klart de ar fina, och en nyarsafton skulle inte vara komplett utan dem men det vore trevligt om folk kunde halla sig till att skjuta upp dem en stund vid tolvslaget sa att man slapp jaga radd och arg hund hela halva dagen.

2010-05-01 @ 11:35:20
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: sandra

coola bilder

2010-05-04 @ 20:16:52
URL: http://saandraans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0