Vilken morgon. Redan.

Vilken tur att jag har er läsare. Ni måste vara magiska. Följande har min morgon sett ut: Vaknar. Känner med foten utanför täcket. Iiiskallt i vårat sovrum. Därför ligger jag kvar en si så där halvtimme innan jag förmår mig att befinna mig utanför täcket. När jag ligger där funderar jag över vilka kläder jag ska ha. Kommer jag på det? Nej. Så när jag väl reser mig upp, springer runt som en annan huttrande kanin hittar jag några byxor, böjer mig snabbt ner och drar hela huvudet i snétaket. Inte PANG utan DÅNKDÅNKDÅNK. Vi har som sagt snétak. Kul. Sur och tjurig går jag ner, snubblar på en katt och blir ovän med denne.

Jag sätter mig, tar en Treo som min huvudvärk kräver, loggar in på bloggen och, nämen, så fina kommentarer jag möts av. Nu mår jag redan bättre. Jag höll på att få tillbaka det sura humöret när jag nu skrev ner allt, men era kommentarer är uppskattade. Och, jag lovar, jag ska bli bättre på att svara. Vad sägs om ikväll, om jag inte hinner nu på morgonen?

Nu måste koffein intagas och smink till ansiktet, en kam genom håret, förbereda lite mat inför skolan och förhoppningsvis hinner jag svara på lite kommentarer.
Sedan drar jag till skolan igen. Ciao.

PS Varför fungerar inte knapparna i mitt skrivfält där man justerar ifall man vill ha texten höger, vänster i mitten, från sida till sida? Alla de andra knapparna fungerar.

Kommentarer
Postat av: Alina

Godmorgon! :) Hoppas du får en bra dag:)

2010-05-11 @ 09:58:47
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: fröken permert

SV hahahaha läste det jag skrivit o förstod precis vad du mena, inte bara du ;)



ajaja din morgon verkade inte direkt super va??! själv drog man upp kl6 o åkte in till ögonakuten.. inte heller någon toppstart ;)



men nu ska jag sätta mig o plugga MATEMATIK ;) haha



Rock on bruden

2010-05-11 @ 11:07:55
URL: http://gloriouschaose.blogg.se/
Postat av: Jouline

Sv: Tack så mycket :)

2010-05-11 @ 13:04:58
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: - Klara

haha :D!

Haft en bra Tisdag? :)

2010-05-11 @ 14:16:21
URL: http://thekay.blogg.se/
Postat av: grottis

våren kommer fast den är lite långsammare än ja hade hoppats på :D

2010-05-11 @ 14:42:20
URL: http://grottmanniskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0